OVER ONS

Fonds Hartewensen zet zich in voor de vervulling van wensen van cliënten van de Hartekamp Groep.

De Hartekamp Groep biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking in de regio Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden.

Steeds meer leuke en nuttige dingen kunnen niet betaald worden uit de reguliere vergoedingen zoals AWBZ of Wmo. Je kunt dan denken aan een dagje uit, een aangepaste fiets, speeltoestellen voor in de tuin, een snoelzelkamer, etc.. Fonds Hartewensen zorgt ervoor dat de wensen van de cliënten van de Hartekamp Groep toch zo veel mogelijk in vervulling kunnen gaan. Het doel is het leven van cliënten blijer en kleurrijker maken, ondanks bezuinigingen.

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten. Het bestuur van Fonds Hartewensen beoordeelt de aanvragen. Meer informatie over het bestuur.

Fonds Hartewensen is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat schenkingen aan Fonds Hartewensen voor zowel donateurs als voor Fonds Hartewensen zelf, fiscaal voordelig zijn. Donaties zijn onder deze regeling aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Ga voor meer informatie naar de website van de belastingdienst

 

 

Deel deze pagina...