SNOEZEL VOOR DUINWIJKLAAN

Snoezelruimte voor de Duinwijklaan

Een mooie locatie die zijn deuren al 10 jaar open heeft voor vooral de ouder wordende cliënten.
Een locatie die al in de begin jaren een wens hadden voor een snoezel ruimten.

Eind 2021 hebben wij stappen onder nomen en firma Barry Emons uitgenodigd om bij ons op de locatie te komen kijken of het mogelijk was om snoezel ruimten te realiseren.
Deze firma heeft voor de ruimten die wij hiervoor tot onze beschikking hadden een mooie tekening gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de wensen en behoeften van de cliënten die er wonen.

Dankzij Fonds Hartenwensen konden wij de wens van een professionele snoezel ruimten realiseren.
Half februari zijn de snoezel materialen geplaatst. En het is mooi om te zien hoe de verschillende cliënten het ervaren. De snoezel ruimten geeft de ene client rust en bij de andere client wordt juist de zintuigen weer geprikkeld. Er is een prachtige watermuur geplaatst, een bubbel unit en een sterrenhemel. Plus twee projectors die mooie vormen kleuren of figuren op de wanden projecteren. Voor de begeleiding is het mooi dat wij binnen de Duinwijklaan de cliënten z’n mooie beleving kunnen aanbieden.

Blij verast zijn wij dat onze wens zo snel gerealiseerd is. En hiervoor zijn wij Fonds Hartenwensen en een ieder die gedoneerd heeft ontzettend dankbaar.

Een vriendelijke groet Team Duinwijklaan

Deel deze pagina...