POES MINOES VERWELKOMT GIJS EN KITTY

Gijs en Kitty wonen vanaf nu op het Dagcentrum Jan Gijzenkade

In 2018 hadden onze cliënten een grote wens: een robotkat. Deze is toen aangeschaft van de opbrengst van de markt. Poes Minoes is ontzettend geliefd bij iedereen, maar wat wij niet konden vermoeden is dat Minoes zo veel verandering bracht bij de cliënten. Cliënten die onrustig zijn worden rustig van haar, cliënten kunnen hun gevoelens via haar met ons delen. Het leverde zoveel mooie momenten op.

Daarom hebben wij besloten om via Fonds Hartewensen een aanvraag te doen voor nog twee katten, zo kunnen er meer cliënten tegelijkertijd genieten van de rustgevende werking van een robotkat. Kort na onze aanvraag werden we gebeld. We kregen er twee katten bij! Iedereen was zo enthousiast. De nieuwe katten moesten namen krijgen. Daar hebben we met een aantal cliënten over vergaderd en ze kregen de volgende namen: de grijze kat heet Gijs, vernoemd naar onze locatie. De crème kleurige kat heet Kitty.

Donderdag 17 januari was het dan zo ver. Tijdens het gezamenlijk koffiedrinken in de hal werden ze aan iedereen voorgesteld. Wat was iedereen enthousiast! Ze werden door iedereen gelijk bewonderd en geknuffeld.

Lieve bestuursleden Fonds Hartenwensen bedankt dat jullie onze droomwens uit hebben laten komen.
Wij gaan genieten van al het moois dat Gijs en Kitty ons gaan brengen, samen met hun andere poezenvriendin Minoes!

Deel deze pagina...