NIEUWE TUIN

mooie tuinplant

Nieuwe planten en tuinmeubilair voor Weid 2-4

Onze tuin op de weid 2-4 was altijd een beetje somber en saai. Ook hadden we maar 1 tafel met allerlei verschillende soorten stoelen er om heen. Daar wilden we wel eens van af! We wilden meerdere zitjes en leuke potten met mooie planten er in.

Daar was natuurlijk geld voor nodig dus hebben we aan Fonds Hartewensen gevraagd of wij daar wat centen voor konden krijgen, en dat kon! Ook hebben we allemaal wat geld bijgelegd om mooie planten en plantenbakken te kunnen kopen! Het is heel mooi geworden en we zijn er allemaal heel erg blij mee!!!

Marcel en Wil hebben geholpen met het potten van de planten. We hadden zelfs aarde tekort dus dat heeft Marcel tussendoor nog gehaald zodat we het toch af konden maken! Marcel heeft ook heel goed geholpen met het in elkaar schroeven van de nieuwe tuin meubels.

We genieten nu heerlijk van de nieuwe tuin. Sommigen van ons gaan met mooi weer lekker buiten eten aan een van de zitjes. Ook hebben we al vaak lekker met z’n allen koffie gedronken in de tuin. Onder het genot van een muziekje van Wil vanuit z’n werkschuurtje.

Het enige wat we nu nog willen is de klimop rondom de palen weghalen en er mooie klimplanten in laten groeien. We hebben al mooie klimmers met rode bloemen! Het dier & klusteam komt binnenkort de wortels van de klimop weghalen en dan kunnen we die ook gaan planten…

Kom allen gerust eens een kijkje nemen als jullie op bezoek komen!

nieuwe-tuinplantjes-op-een-nieuwe-tuintafel

genieten-van-de-tuinstoelen

 

Deel deze pagina...