NIEUWE LOCATIE BALOE

Een speelplein en snoezelmateriaal voor de nieuwe locatie Baloe,

De afgelopen jaren heeft Baloe steeds een lange wachtlijst gehad waardoor jonge kinderen vaak maanden moesten wachten op plaatsing bij onze vroeg behandel groepen. Vanaf voorjaar 2021 zal Baloe eindelijk gaan uitbreiden en daarmee meer kinderen kunnen plaatsen! Dat is heel goed nieuws! Op de nieuwe locatie zullen we gebruik kunnen maken van een tuin. Voor de nieuwe groepen zijn we dan ook op zoek naar speeltoestellen voor buiten, maar ook voor stimulerende materialen voor op de groepen zelf.

Bij Baloe komen kinderen van 0-4 jaar waarbij sprake is van een ontwikkelingsachterstand op één of meerdere gebieden. Dat kan een motorische achterstand zijn, maar ook cognitief, communicatief of een combinatie van. Het is voor deze kinderen heel belangrijk dat zij al zo vroeg mogelijk de juiste stimulering, begeleiding, behandeling en ervaring krijgen om de achterstand in te halen of niet groter te laten worden.

Het opdoen van nieuwe spel ervaringen draagt bij aan het ontwikkelen van de kinderen. Niet alleen op het gebied van spel, maar ook voor de motorische ontwikkeling zou het heel erg goed zijn om een speeltoestel op het plein te hebben. Zo bieden we de kinderen weer extra mogelijkheden om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Daarbij willen we het liefste een plein creëren waarbij de kinderen motorisch kunnen worden uitgedaagd, prikkels kunnen werken en zich terug kunnen trekken.

Deel deze pagina...