FIETSLABYRINT DC IJMUIDEN

Fietslabyrint DC IJmuiden

3 Januari 2022 heeft Dagcentrum IJmuiden van De Hartekamp Groep de Fietslabyrint ontvangen. Binnen Dagcentrum IJmuiden vinden we het belangrijk om onze cliënten zoveel mogelijk te stimuleren om te bewegen. Alleen fietsen lukt voor onze cliënten helaas niet. Met de Fietslabyrint kunnen de cliënten die niet zelfstandig buiten kunnen fietsen een virtuele fietstocht maken.

De cliënten kunnen in allerlei steden virtueel fietsen, zoals: IJmuiden, Haarlem en Amsterdam. En ze kunnen ook aan de andere kant van de wereld een blokje om fietsen, bijvoorbeeld in Sydney Australië! De cliënten kunnen een aantal keer per fietsroute kiezen welke kant zij opgaan, door op de gele of blauwe knop te drukken. Zo houden ze zelf regie over hun tocht. De cliënten op de foto’s hebben door hun eigen IJmuiden gefietst. Zij herkenden allerlei belangrijke plekken van IJmuiden en ervaren veel plezier aan de routes die gefietst kunnen worden.

Fonds Hartewensen heeft het grootste deel van de Fietslabyrint gefinancierd voor DC IJmuiden. Hier zijn de cliënten en begeleiders heel erg blij mee!
Wij willen Fonds Hartewensen heel erg bedanken dat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt voor onze cliënten.

Op veel fietsplezier!

Deel deze pagina...