DUOFIETS BOSUILPLEIN

Duofiets

Cliënten van dagbesteding Bosuilplein 8 kunnen weer fietsen!

Op vrijdag 6 april was de grote dag. De gedeeltelijk bij Fonds Hartewensen aangevraagde duofiets met trapondersteuning werd op Bosuilplein 8 afgeleverd.

Dit betekent dat er met bijna alle 30 cliënten, die op deze locatie dagbesteding aangeboden krijgen, regelmatig gefietst kan gaan worden. De fiets zal zeker elke dag meerdere malen gebruikt worden. Onze oude fiets was nodig aan vervanging toe: het was erg zwaar trappen. De ketting liep er regelmatig af, hetgeen dan de nodige teleurstelling veroorzaakte bij de cliënten.

Met deze nieuwe fiets zijn deze problemen van de baan. Tevens kunnen er nu meer cliënten dan voorheen een rondje op het terrein maken, want de stoel voor de cliënten is draaibaar en voorzien van armleuningen; een stuk handiger en veiliger.

Wij zijn superblij! De cliënten en medewerkers bedanken de J.C. Ruigrok Stichting voor hun financiële ondersteuning, die samen met een bijdrage vanuit de Dagbesteding en particuliere donaties ervoor hebben gezorgd dat de droom is uitgekomen!

Deel deze pagina...