DE KERKLAAN NAAR DE EFTELING

DE BEWONERS VAN DE KERKLAAN IN BENNEBROEK GAAN EEN DAGJE UIT!

Dinsdag 2 oktober 2019 was dan eindelijk de dag waar wij met z’n allen zo naar uitgekeken hebben. De dagen ervoor had iedereen natuurlijk een beetje gezonde spanning. Maar dankzij de goede planning en voorbereidingen van de begeleiders konden wij optimaal van de voorpret genieten! De hele week was er regen voorspeld, maar voor dinsdag liet buienradar maar één druppeltje zien. Voor de zekerheid toch maar de regenponcho, naast de krentenbollen en pakjes wicky, in de tassen gestopt en zo was iedereen helemaal klaar voor ons dagje uit.

We moesten vroeg op staan want om 08.00 uur werden we bij de bus verwacht. Dit rit was op zich al een heel avontuur, met veel gelach en vrolijk gezang. Toen we aankwamen bij de Efteling hebben we natuurlijk eerst een groepsfoto gemaakt. Daarna bij een restaurant in het park een kopje koffie gedronken met wat lekkers erbij. Vervolgens zijn de vier vooraf samengestelde groepjes gesplitst om hun eigen route uit te stippelen. Het groepje dat van rustige activiteiten hield, heeft rondgedwaald in het sprookjesbos en bekeken welk knuffelbeest in de souvenirwinkel het zachtste was. Een ander groepje genoot zowel van de dansende rode schoentjes in het sprookjesbos als van de droomvlucht. Wat natuurlijk best een beetje spannend was zo in het donker maar toch stiekem ook wel heel mooi! Er was een groepje dat wisselde tussen de snelle en rustige attracties maar wel gezellig met zijn allen in de Fata Morgana ging. En tot slot het groepje dat in de hoge spannende achtbanen ging.

Aan het eind van de dag weer terug naar de bus, die onderweg nog stopte bij de McDonald’s waar wij met elkaar lekker hebben gedineerd.

Het was voor iedereen een geslaagde, gezellige dag met dank aan Fonds Hartewensen en de donateurs die het fonds een warm hart toedragen!

 

Deel deze pagina...