BELEVINGSTUIN DUINWIJKLAAN

Wij dromen van een sfeervolle binnentuin, waar het heerlijk is om te zijn.

De cliënten van de Duinwijklaan te Beverwijk, willen zo graag hun saaie binnenplaats omgetoverd zien in een sfeervolle binnentuin, waar van alles te zien en te beleven valt. Daar dromen zij van, nu is het echter nog een saaie binnenplaats.
De 36 cliënten, in de leeftijd van 25 tot 85 jaar, die wonen en dagbesteding hebben op deze locatie komen weinig buiten omdat zij veelal afhankelijk zijn van begeleiding. Het betreft een doelgroep van oudere cliënten met vormen van dementie.
Het is een locatie waar zij verblijven tot het einde van hun leven.

De huidige binnenplaats is groot en ongezellig en nodigt zeker niet uit om naar buiten te gaan.
Voor een tuin met mooie bloemen en planten en met belevingsattributen zouden zij zich zeker laten verleiden om meer naar buiten te gaan.
Zij zouden daar kunnen genieten van kleuren en geuren en geluiden die telkens weer veranderen.

De belevingsattributen zijn aangevraagd bij Fonds Hartewensen. Deze materialen dienen doordacht en degelijk te zijn. In totaal gaat het om een bedrag van € 6.215. De overige aankleding van de tuin hopen de medewerkers te kunnen betalen uit bijdragen van de clientvertegenwoordigers.

Wij hopen dat wij uw steun krijgen in het realiseren van deze prachtige droom.
Het zou toch prachtig zijn wanneer volgend voorjaar de saaie binnenplaats veranderd is in een aantrekkelijke sfeervolle plek en dat de cliënten naar hartenlust kunnen genieten.

Wij wachten in spanning uw antwoord af.

Deel deze pagina...