BELEEF TV

Een Beleef TV voor Bosuilplein 1-2

Op Bosuilplein 1-2 hebben we een mooie Beleef TV gekregen van Fonds Hartewensen.
We zijn gestart op Bosuilplein 2 en de cliënten genieten allemaal op hun eigen manier van de mogelijkheden.
De een loopt er steeds even langs en kijkt dan naar de plaatjes en tikt er vervolgens op en blijft geboeid staan kijken naar wat er veranderd. De ander heeft gelijk een manier gevonden om samen met een andere cliënt te spelen”. Ze zitten dan samen te kleuren en een soort puzzeltjes op te lossen met de trein die over allerlei rails moeten rijden. De ene cliënt snapt niet zo goed hoe het moet maar samen met de ander lukt het hun altijd. Zo leuk dat ze samen nu daarmee aan de slag kunnen, ieder aan een kant van de tv. Ook een cliënt die ballonnen heel erg leuk vind kan blijven kijken naar de ballonnen die over het scherm dwarrelen.
We zijn ook nog bezig om een blinde jongen te leren dat als hij met zijn hand op een kussen (Snoozy kussen) drukt dat er een muziekje verandert of gaat spelen. Het biedt oneindig veel mogelijkheden en de cliënten kunnen er zo veel van leren. Het is echt een mooie aanvulling om een fijne dag te hebben en op allerlei niveaus te spelen met de Beleef TV.

Nu gaat ook Bosuilplein 1 van deze mooie Beleef TV genieten!

Fonds Hartewensen en familie/clientvertegenwoordigers heel erg bedankt voor deze mooie gift!! Wij zijn er super blij mee om de avonden en weekenden zo leuk mogelijk te maken voor onze cliënten!

Deel deze pagina...