50-JARIG BESTAAN

50 jaar

50-JARIG BESTAAN FONDS HARTEWENSEN

Wij zijn jarig! En dat vieren we graag met jullie

50 jaar geleden werd het oudercomité van de Hartekamp te Heemstede opgericht, die is in 2001 overgegaan in Stichting Fonds Hartewensen.

Tijden veranderen evenals de wereld om ons heen maar één ding blijft bestaan: de simpele wens om gelukkig te zijn en leuke dingen te kunnen beleven. Hiervoor blijven wij ons als Fonds Hartewensen inzetten.

Wat begon met als doel de oprichting van het zwembad “de Klimop” op het Hartekampterrein om de bewoners te laten genieten van het water is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige (ANBI) stichting die jaarlijks zo’n 150 dromen en wensen van de bewoners van de Hartekamp Groep in vervulling laat gaan.

Deze wensen kunnen wij enkel in vervulling laten gaan met behulp van donaties en bijdragen door fondsen. Dit doen we samen, wij; vanuit een bestuur dat nog steeds bestaat uit 100% vrijwilligers samen met de fondsen en bedrijven die wij mogen aanschrijven + natuurlijk de bijdragen van de cliënten, ouders en verzorgers.

We hebben veel wensen voorbij zien komen, grote en kleine wensen: Van luitjes naar de kermis, pretparken, bijdragen voor evenementen tot draaiorgels, muziek, belevingstuinen, duo-fietsen, snoezelruimtes en zorgrobots. Allemaal hebben ze een ding gemeen: ze zorgen voor een gróte glimlach en meer plezier voor de bewoners van de Hartekamp groep. Hier doen we het allemaal voor!

Dit jaar is het extra feest want wij vieren ons 50 jarig jubileum! Een mijlpaal om trots op te zijn en daar horen allerlei feestjes en leuke acties bij. Houd de berichten op Facebook, kranten en Nieuwbrieven goed in de gaten.

Uiteraard vieren we een feestje met onze vrienden dus we horen graag van jullie wat nieuwe droomwensen zijn. Wij kijken er naar uit!

Een groet van alle bestuursleden van Fonds Hartenwensen!

 

Deel deze pagina...